Fritidsledare/fritidspedagog sökes

Bulten Fritids, är ett litet personligt fritidshem med omkring 30 barn. Idag jobbar två pedagoger hos oss och nu söker vi en till pedagog!

Bulten Fritids är ett föräldrakooperativt fritidshem som startades för 28 år sedan. Fritidset ligger på Telefonplan och bedriver en åldersintegrerad verksamhet för barn i förskoleklass till årskurs tre. Bultens grundidé är att ge barnen en lugn plats, där de kan känna sig hemma och slappna av efter skolan. På Bulten ska varje barn kunna vidareutvecklas i sin utveckling som människa och utifrån läroplanen för fritidshemmet få rätt förutsättningar till ett vidare lärande.

På Bulten ska det vara högt i tak och låga trösklar för alla att vara, trivas och utvecklas. På Bulten har vi en gemenskap utöver det vanliga som inte finns på många andra fritidshem. Ett fritidshem som bygger på delaktighet med barn, föräldrar och personal. Alla lika viktiga, alla bidrar med olika byggstenar för att skapa verksamheten på Bulten.

Vill du vara en del i skapandet av denna verksamhet?

Detta söker vi

Vi söker nu dig som har erfarenhet av att jobba med barngrupper i en pedagogisk miljö. Vi vill att du ska ha ett brinnande intresse för barns sociala utveckling, du ska ha kunskap om hur läroplanen genomförs genom lekfull pedagogik och du ska vara bra på att bemöta barnen som individ och i grupp. Du behöver också kunna tillaga enklare mat.

Vi ser gärna att du brinner för aktiviteter i musik, konst eller utomhuspedagogik. Du ska vara en öppen och nyfiken person, som är bra på att ta initiativ och gillar att jobba i en liten verksamhet. Att du fungerar väl i det lilla arbetslaget är helt avgörande.

Som fritidsledare/pedagog på Bulten jobbar du alltid utifrån barnets och gruppens behov och du är en del av samverkan med barnens skola och föräldrar.

Meriterande:

  • Lång pedagogisk erfarenhet
  • Pedagogisk erfarenhet från fritidshem, skola eller förskola.
  • Undervisning i konst eller musik
  • Erfarenhet av utomhuspedagogik
  • Erfarenhet av kollo eller lägerverksamhet

Vill du veta mer om oss?

Om du vill veta mer om Bulten Fritids kan du gå in på vår hemsida, bultenfritids.se, eller titta på våra bilder på Instagram.

Du är också välkommen att kontakta personalansvarig Veronica Eriksson 070-864 59 20 eller maila frågor till info@bultenfritids.se

Anställningsvillkor

Tillträde med start höstterminen 2020.

Tidsbegränsad anställning till juni 2022 som inleds med 3 månaders provanställning.

40 % tjänst med eventuell utökning.

Arbetstider ca 12:30-16:00

Ansök snarast då urval sker löpande.

Låter detta intressant?

Du söker tjänsten genom att skicka mail till info@bultenfritids.se, senast den 31 maj. Intervju, referenser och provarbete kommer vara en del av anställningsprocessen.

Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta personalansvarig Veronica Eriksson 070-864 59 20 eller föreståndare Niclas Malín, info@bultenfritids.se

Välkommen med din ansökan!